Dopustite da vam se predstavimo:

Nakon dugogodišnjeg iskustva u poslu čišćenja i održavanja objekata i okoliša u Njemačkoj i Švicarskoj supružnici Tanja i Marko Šerić osnovali su obiteljsku tvrtku Bomata d.o.o.

Ključna djelatnost na kojoj se zasniva poslovanje su usluge profesionalnog održavanja čistoće u privatnim i poslovnim objektima.

Naš obiteljski odnos prema svakom objektu i prostoru kojeg čistimo i održavamo stvara dodatnu sigurnost kod naših klijenata da su za svoj novac dobili upravo ono što su željeli.Mi smo obiteljska tvrtka i jednostavno Vaš objekat posmatramo kao da je naš vlastiti.

Naša strategija je vrhunska kvaliteta pružanja usluge, uz stalno usavršavanje i unapređenje rada naših djelatnika. Ako izaberete naš servis za čišćenje i održavanje Vaših objekata bit ćete stalni centar naše pažnje, a Vaše zadovoljstvo naš stalni imperativ. Neprekidan rast broja klijenata koje servisiramo pokazuje da smo na pravom putu.

Kvalitet ima svoju cijenu i mi znamo da Bomata nije najjeftinija tvrtka u svijetu čišćenja i održavanja na tržištu, ali smo sigurni da imamo najbolji odnos cijene i učinka.