Hortikultura

Zelenilo i priroda opuštaju i sigurno ćete se složiti s nama da je svima potreban odmak od svakodnevnog boravka u zatvorenim prostorijama. Iako bi bilo lijepo imati savršenu kuću s najljepšim dvorištem u kojem možete uživati na lijepoj ležaljci, stvarnost je često drukčija. No nije sve nedostižno!

Ono što nas preporučuje da Vama održavamo vrt i okućnicu je to što poznajemo i poštujemo prirodu, uvažavamo Vaše želje i interese, posjedujemo znanje, iskustvo i efikasnost. Svakodenvno, tjedno, mjesečno ili sezonsko održavanje ovisno o potrebi okućnice i dogovora sa Vama.

Održavanje zelenih
površina

Podrazumjeva uređenje dvorišta, redovito košenje trave, suzbijanje širokolisnih korova, podrezivanje biljaka, prihranu travnjaka, sezonskih i višegodišnjih biljaka, sakupljanje lišća, održavanje sustava za navodnjavanje , podešavanje prskalica i redovita kontrola sustava protoka vode, orošavanje, zalijevanje i prihranu biljaka u enterijeru.

Čišćenje terena

Od šiblja i stabala sa odvozom organskog materijala i šute na deponiju. Vršimo usluge oblikovanja, proređivanja krošnji drveća i rušenje stabala i njihovo deponiranje.

Vrtni elementi

Postavljanje i održavanje po Vašoj želji - tu smo da Vam u tome pomognemo. Betonske žardinjere se mogu upotrebiti da se naglasi ulaz u objekat, kao fizička i vizualna barijera da se ogradi ili odvoji željeni prostor mi Vam možemo nabaviti ili samo ugraditi. Ugradnjom betonske galanterije – opločnika postavljate temelj estetike, vrijednosti i sjaja Vašeg dvorišta. Vi nam dajte ideju i želju a mi ćemo se potruditi da je realiziramo. Pretvorit ćemo Vaše dvorište u oazu mira i spokojstva, spektar lijepih boja i mirisa, usaglasit ćemo Vaše želje i mogućnosti, a povjerenje koje nam ukažete nećemo iznevjeriti.