Posebna zahtjevna čišćenja
Samo ime govori - posebna ili zahtjevna čišćenja gdje se radi o nečistoćama koje se ne mogu odstraniti redovnim svakodnevnim načinom čišćenja. Za ovu vrstu čišćenja potrebna je posebna oprema i strojevi koje ne koristimo za svakodnevno čišćenje.

Čišćenje nakon
građevinskih radova

Obavlja se prije tehničkog prijema stambenog ili poslovnog prostora. Usluga podrazumijeva od čišćenje glomaznog građevinskog otpada i šute gdje su potrebni strojevi za prikupljanje i odvoz građevinskog otpada na deponiju pa sve do završnog čišćenja pranje staklenih površina i strojno pranje ili poliranje podova.

Pranje staklenih
površina

Pranje na većoj visini spada u poslove povećanog rizika i velike odgovornosti. Za ovu vrstu posla koristimo mobilne ljestve ili kran sa košarom ovisno o vremenskim prilikama i dostupnosti površina koje treba čistiti.

Kuhinje ugostiteljskih
objekata

Čiste se svakodnevno međutim potrebna su periodična generalna čišćenja gdje se mora doći u svaki kutak Vaše kuhinje. Jedan od bitnih čimbenika svake kuhinje su pećnice, frižideri, kuhinjske nape i sustav odzračnih filtera. Masnoće koje se svakodnevno talože u napi, filterima i odisajnim kanalima lako se zapale, velika su potencijalna opasnost po cijeli objekat. Upravo radi tih sigurnosnih razloga, svi javni objekti koji imaju kuhinju obvezni su prema odredbama Zakona o zaštiti od požara i Pravilnika o zaštiti od požara ugostiteljskih objekata redovito čistiti i održavati nape svaka 3 mjeseca, odnosno 4 puta godišnje.