Domaćinstva

Vaš tempo života je ubrzan u posljednje vrijeme i ne pronalazite nikako slobodno vrijeme za sebe, obitelj i prijatelje. Mi smo voljni ponuditi Vam pomoć oko čišćenja i održavanja Vašeg stambenog prostora i njegovog okoliša da bi Vi imali više vremena za bitnije stvari u životu. Vaš stambeni prostor je jedinstven i zahtijeva poseban pristup kojem se mi lako prilagođavamo. Naš obiteljski odnos prema Vašem prostoru stvara Vam dodatnu sigurnost da svoj prostor prepustite lako u naše ruke. Sve usluge čišćenja i održavanja koje mi nudimo smo svrstali u tri glavne kategorije:

Svakodnevno

Više puta tjedno čišćenje ili održavanje obavljamo po prethodnom dogovoru sa Vama na duži period tako da možemo i cijenu naši usluga formirati za Vas na povoljni način. Trudimo se da Vam dodijelimo stalnu djelatnicu ili djelatnika ako se radi o održavanju okoliša.

Periodično

Jednom mjesečno ili još rjeđe čišćenje i održavanje obično klijenti traže da im se stambeni prostor dodatno osvježi nakon smjene godišnji doba, rođendana ili sl. Kod periodičnog čišćenja i održavanja dogovaramo se svaki put , ovisno o intezitetu zaprljanosti i veličini prostora te definiramo zajedno cijenu.

Generalno

Čišćenje izvodimo obično nakon adaptacijskih ili građevinskih radova. Ova vrsta čišćenja zahtijeva veliko profesionalno iskustvo i temeljito čišćenje. Cijenu ove usluge definiramo nakon što zajedno sa klijentom pregledamo prostor.